INTEGRA mbt AllergieŽn, Vitaminen & Mineralen, Emotionele TherapieŽn & FobieŽn

De INTEGRA methode, ontwikkeld door dr. Roy Martina, maakt gebruik van technieken uit de toegepaste kinesiologie in samenwerking met een scala aan natuurlijke middelen. Met behulp van deze methode kan snel en effectief een diagnose gesteld worden met betrekking tot de aard van het probleem (bijvoorbeeld een emotioneel, structureel, metabolisch, cellulair, toxisch of degeneratie probleem).

Een effectieve manier om allergieŽn te verhelpen.
Wanneer we ons afweersysteem zien als een groot vat, en de blootstelling aan allergenen en toxinen uit onze omgeving (en soms ook voedsel) wordt gezien als vloeistof, zal bij het vol raken van het vat, het vat overlopen en zo kunnen allergische klachten ontstaan. Ik werk met Allergieplex middelen om het vat te legen. Tevens ondersteunen we het zelfhelend vermogen. Zo kan er als het ware een groter en sterker vat ontstaan, waardoor het lichaam weer een bepaalde reserve kan opbouwen. Wanneer het vat niet meer overloopt verdwijnen de klachten.

Vitaminen & Mineralen kunnen, tijdelijk, nodig zijn als toevoeging aan je voeding. Indien jouw lichaam daarom vraagt kan dat voorgeschreven worden.

Om het genezingsproces van lichamelijke, mentale en emotionele klachten te ondersteunen werk ik met natuurlijke middelen die specifiek inwerken op de klacht en de diep gewortelde emoties die aan de klacht ten grondslag liggen. Dit kan tevens als ingang voor NEI gebruikt worden.

Alle middelen worden geÔntegreerd in je systeem alvorens tot inname wordt overgegaan, zodat de middelen zowel lichamelijk als geestelijk geaccepteerd zijn.

Een fobie kan in ťťn behandeling weggehaald worden. Zelfs fobieŽn die iemand al zijn of haar hele leven met zich meedraagt kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.